Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.07.2018.

09:36

LE: Formalnost za Radnički, izazov za Spartak

Osim Partizana, i fudbaleri niškog Radničkog i subotičkog Spartaka igraju u četvrtak revanš mečeve prvog kola kvalifkacija za Ligu Evrope.

Izvor: AK

Autor: AK

LE: Formalnost za Radnički, izazov za Spartak
Foto: StarSport

Poput crno-belih i Radnički je jednom nogom u drugoj rundi, jer je u prvom meču savladao Gziru 4:0 u Nišu. Revanš na Malti igra se od 18 časova.

S druge strane, Spartak je razočarao remiziravši sa Kolrejnom 1:1 u Novom Sadu, a revanš u Severnoj Irskoj je od 20:45.

Pročitajte još Premijera crno-belih u Humskoj – videćemo novi Partizan

Trener Radničog Nenad Lalatović najavio je ofanzivan fudbal i na Malti.

"Ništa nije završeno, tek je odigrana prva utakmica. Kao što smo mi pobedili 4:0 u fudbalu je sve moguće, to sam preneo igračima. Daćemo sve od sebe da se u Niš vratimo sa još jednom pobedom i kvalifikujemo u drugu rundu za Ligu Evrope", naveo je Lalatović.

* Nišlije su na Maltu ponele veliki kapital od 4:0, a kvota da će još jednom pobediti nedoraslu Gziru je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Gzira - Radnički Niš.

Trener Spartaka Savo Pavićević očekuje disciplinovaniji u efikasniju igru svog tima u Kolrejnu.

"Jasno je da nismo dali maksimum na prvom meču, sigurno možemo bolje. Igrali smo protiv čvrstog rivala, branili su se sa devet igrača, ali je to njihov stil i pokazali su kako se brane boje kluba. Moramo da odigramo disciplinovanije, da ne bude promašaja kao u prvom meču. Atmosfera je dobra, momci su svesni da su u prvom meču bili ispod nivoa i da sada moraju da pokažu maksimum. Protivnik ima kvallitet, ali mi možemo da, timskom igrom koja nas je uvek krasila, prođemo u narednu rundu", rekao je Pavićević.

* Iako nije slavio na domaćem terenu, Spartak je i dalje favorit protiv tima iz Severne Irske i kvota da će slaviti na Ostrvu je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kolrejn - Spartak Subotica.

Ukoliko Radnički eliminiše Gziru, u drugom kolu će igrati sa boljim iz dvomeča Makabi Tel Aviv – Ferencvaroš (1:1), dok je potencijalni rival Spartaku praška Sparta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve