Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.07.2018.

18:39

Lalatović pred Maltu: Na pobedu!

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao da njegova ekipa još nije prošla u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Lalatović pred Maltu: Na pobedu!
Foto: StarSport

Radnički je savladao Gziru 4:0 u Nišu, a revanš je na programu na Malti u četvrtak od 18 časova.

"Sigurno da posao nije završen, to je bilo samo prvo poluvreme, u fudbalu je sve moguće. Daćemo sve od sebe da se u Niš vratimo sa još jednom pobedom i prodjemo u drugo kolo", rekao je Lalatović.

Radnički je prošlog četvrtka odigrao prvu utakmicu u Evropi posle 35 godina.

"Upoznati smo sa njihovom snagom, mi smo prvu utakmicu odigrali odlično, nadam se da ćemo i u drugoj to ponoviti i plasirati se u drugo kolo. Igrači su uzbuđeni, ali nema razloga za preveliko uzbudjenje, pošto smo već osetili protivnika pred našom publikom, koja je bila naš 12. igrač. Daćemo sve od sebe da naša publika još jednom uživa, a voleo bih još mnogo puta ove sezone u kvalifikacijama", naveo je Lalatović.

* Nišlije su na Maltu ponele veliki kapital od 4:0, a kvota da će još jednom pobediti nedoraslu Gziru je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Gzira - Radnički Niš.

Trener niškog kluba dodao je da ne razmišlja o mogućem protivniku u drugom kolu, "pošto je najvažnije da se u tu fazu takmičenja prodje".

Lalatović neće moći da računa na povređenog Sinišu Babića i suspendovanog Nikolu Aksentijevića.

Golman Radničkog Mladen Živković rekao je da njegova ekipa ide mirno na revanš utakmicu, ali da se neće opustiti posle dobrog rezultata u prvom meču.

"Idemo mirne glave, a iako imamo dobar rezultat, nismo opušteni. U lepom raspoloženju čekamo revanš. Nadam se kvalitetnoj utakmici i verujem da smo za to potpuno spremni. Mislim da će trener biti na slatkim mukama kada bude birao tim. Očekujem pozitivan rezultat, zato idemo na Maltu, nema razloga da tako ne bude", naveo je Živković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve