Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.07.2018.

22:45

Krstičić: Pisalo se o odlasku, ali sam zbog ovoga ostao

Nenad Krstičić, strelac drugog gola u pobedi nad Spartaksom, rekao je da nije imao dilemu oko ostanka u klubu, iako se pisalo da će možda otići iz Zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Krstičić: Pisalo se o odlasku, ali sam zbog ovoga ostao
Starsportphoto

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su letonski Spartaks 2:0 (0:0) i plasirali se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Teška utakmica, uopšte se nisu pokazali kao što smo svi očekivali – da su lagani protivnik. Odlično su stajali na terenu, teško ih je bilo probiti", rekao je Krstičić za "Sportklub".

Srpski šampion je dugo lomio otpor rivala, a to je uspeo u kratkom vremenskom periodu u finišu.

"Napadali smo tokom celog susreta, bilo je normalno da dođemo do gola. Oni su zatvorili sredinu terena, puštali su nas da napadamo po boku i centriramo i bilo je veoma teško".

Povremeni srpski reprezentativac bio je strelac drugog gola i to na veoma atraktivan način, kada je petom prosledio loptu u mrežu.

"Srećan sam jer smo pobedili, ali i zbog gola koji sam postigao. Poslednjih dana je bilo mnogo priče o mom potencijalnom odlasku, ali ja nikada o tome nisam razmišljao. Zbog ovoga sam ostao ovde – da postižem golove i uveseljavam ovu divnu publiku, da probamo da uđemo u Ligu šampiona i osvajamo titule", zaključio je Krstičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve