Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.07.2018.

22:08

LŠ: Lazović i Šćepović odveli Videoton u drugo kolo

Zahvaljujući pogocima srpskih internacionalaca mađarska ekipa MOL Vidi, odnosno Videoton, plasirala se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

LŠ: Lazović i Šćepović odveli Videoton u drugo kolo
Starsportphoto

MOL Vidi je na svom terenu u revanšu savladao luksemburški Didelanž sa 2:1, a strelci su bili Danko Lazović i Marko Šćepović.

Lazović je u 18. minutu doneo prednost mađarskom šampionu koju vodi trener Marko Nikolić, da bi u 54. gost uspeo da izjednači preko Kuturijea.

Ipak, samo četiri minuta kasnije Šćepović trese mrežu Didelanža i odvodi svoj tim u drugi krug.

Tamo ih izvesno čeka Ludogorec koji nije imao težak posao protiv Krusejdersa.

Večeras smo mogli da prisustvujemo i jednom od najvećih preokreta u istoriji kvalifikacija, pošto je velški TNS nadoknadio četiri od pet pogodaka koliko je primio od Škendije pre nekoliko dana.

Sada su strelci za domaće bili Ebe, Redmond, Kabango i Birn, ali to nije dovoljno da se anulira 5:0 i makedonski predstavnik se nekako izvukao.

U poslednjoj utakmici večeri varšavska Legija potvrdila je sa 3:0 prolaz protiv Kork sitija, a strelac je bio nekadašnji igrač Partizana Miroslav Radović, koji je u 73. minutu sigurno izveo najstrožu kaznu, da bi u samoj završnici upisao i asistenciju za Lopesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve