Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.07.2018.

16:59

Zvezda apeluje: Pod uslovnom kaznom smo, navijajte sportski

Fudbalski klub Crvena zvezda pozvao je svoje navijače da navijaju fer i korektno u utorak u Beogradu protiv Spartaksa, jer je klub pod uslovnom zabranom UEFA.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda apeluje: Pod uslovnom kaznom smo, navijajte sportski
StarSport

Zvezda protiv letonskog tima igra revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a uslovna zabrana protiv crveno-belih je na snazi još od zimus.

Navijači su na utakmici protiv BATE Borisova prošlog novembra uzvikivali ime osuđenog srpskog generaala Ratka Mladića, a neprilika je bilo i na utakmici sa Kelnom u Beogradu.

Bilo da je reč o korišćenju pirotehničkih sredstava, stajanje na stepenicama i blokiranje prolaza, ili transparenti i skandiranje, navijači će morati da pripaze, jer kako kažu u klubu "UEFA će biti rigorozna".

"Takođe, još jednom pozivamo navijače da fer i sportski, bez upotrebe pirotehničkih sredstava podrže svoj klub, jer svaka upaljena baklja može naneti veliku štetu klubu kako finansijski, tako i eventualnom suspenzijom dela stadiona ili celog stadiona", navodi se u apelu kluba.

Pod posebnom lupom UEFA biće i eventualno rasističko ponašanje, pa Zvezda apeluje da ne bude ni rasističkih povika sa tribina.

Revanš sa Spartaksom počinje od 20 sati i 30 minuta na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve