Nova vest
Fudbal

Subota, 14.07.2018.

19:58

Siti: Žoržinju su postavili ultimatum da ne može kod nas

Uprava Mančester sitija, okrivila je predsednika Napolija Antonija De Laurentisa da nije pustio Žoržinja u Siti i tako prekršio dogovor sa njima.

Izvor: B92

Autor:B92

Siti: Žoržinju su postavili ultimatum da ne može kod nas
Foto: Getty Images

Žoržinjo je sada novi igrač Čelsija u koji je prešao za 57 miliona evra.

U Sitiju su sada besni jer su "Građani" 20. juna praktično već završili posao sa Napolijem i doveli ga za 56 miliona evra. Sa igračem je još prethodno postignut načelni dogovor.

Uz to, Žoržinjo je rekao da bi voleo da igra za Siti i Pepa Gvardiolu, ali se situacija okrenula naglavačke mesec dana kasnije kada je u Čelsi otišao i Mauricio Sari.

U Sitiju tvrde da je Italijanu brazilskog porekla postavljen ultimatum kao i da je bio primoran da ode u Čelsi, umesto kod njih, te da je za to kriv De Laurentis.

Manje novca bi otišlo u Napulj, ukoliko dogovor nije uključivao i igrača koga je Sari svakako želeo.

Zato je De Laurentis, tvrdi Siti, prekršio već napravljeni dogovor sa njima i poslao Žoržinja u Čelsi. Italijan je predviđen da zameni veterana Fernandinja na sredini terena.

Na sve to, igrač je za zvanični sajt Čelsija rekao da mu je drago što je tu.

"Uzbuđen sam što sam ovde u Čelsiju. Nije lako kada postanete deo tako velikog tima i zaista sam srećan zbog toga", kaže Žoržinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve