Nova vest
Fudbal

Petak, 13.07.2018.

19:00

Kenedi ostaje na pozajmici u Njukaslu

Fudbaler Čelsija Brazilac Kenedi vratio se na pozajmicu u Njukasl, gde će ostati do kraja sezone, preneli su britanski mediji.

Izvor: B92

Autor:B92

Kenedi ostaje na pozajmici u Njukaslu
Getty Images

Kenedi je prošlog januara došao na pozajmicu u Njukasl, gde je ostao do kraja prošle sezone, a sada su se dva kluba dogovorila o novoj pozajmici.

Kenedi je prošao lekarske preglede i vratio se na Sent Džejms Park.

Prošle sezone je odigrao 13 utakmica i postigao dva gola za Njukasl, koji je ostao u Premijer ligi. Njukasl je saopštio da je Kenedi sa ekipom u Irskoj i da će danas trenirati.

"Zadovoljan sam što je Kenedi ponovo sa nama. Siguran sam da će svaki navijač biti srećan. Nadam se da će igrati na istom nivou od prošle sezone", rekao je trener crno-belih Rafael Benites, preneo je Skaj.

Kenedi je rekao da je srećan što ga je Benites ponovo želeo u ekipi.

"Želim da nastavim započeti posao i u novoj sezoni. Dobio sam mnogo poruka od navijača, cene me i želeo sam da se vratim i dam sve od sebe na terenu", rekao je 22-godišnji brazilski fudbaler.

Kenedi je treće pojačanje Njukasla u prelaznom roku, posle dolaska golmana Martina Dubravke i veznog igača Ki Sung Jonga.

Kenedi je počeo karijeru u Fluminenseu, odakle je 2015. godine prešao u Čelsi. Odigrao je 15 utakmica i postigao jedan gol za "plavce", a zatim je igrao na pozajmicama u Votfordu i Njukaslu.

Nastupao je za mlade selekcije Brazila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve