Nova vest
Fudbal

Petak, 13.07.2018.

14:30

Krstičić pred Spartaks: Očekujem lakšu utakmicu u Beogradu

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić rekao je da očekuje da revenš utakmica prvog kola kvalifikacija za LŠ protiv Spartaksa u Beogradu bude mnogo lakša.

Izvor: B92

Autor:B92

Krstičić pred Spartaks: Očekujem lakšu utakmicu u Beogradu
Starsportphoto

"Fokusirani samo na svoju igru i na to da se što bolje pripremimo i pružimo najbolju partiju u utorak uveče. Upoznali smo protivnika, znamo šta možemo da očekujemo i siguran sam da će nam biti mnogo lakše na revanšu u Beogradu. Sigurno će ekipi značiti nekoliko dodatnih dana da se još uigramo. To je posebno važno za pojačanja", rekao je Krstičić za sajt kluba.

U prvoj utakmici kvalifikacija Zvezda i Spartaks su u Rigi odigrali bez golova.

Krstičić je istakao da ne očekuje da će se igra Spartaka promeniti od odnosu na onu koju si prikazali na svom terenu.

"Ne verujem da će se ekipa Spartaksa prikazati u drugačijem svetlu, njihova igra je orijentisana na defanzivu. Svi stoje pozadi i čekaju kontru. Na našem stadionu i pred našim navijačima sa takvom igrom nemaju šta da traže, mi idemo na pobedu. Trebalo je već da zabeležimo pobedu i u prvom meču, nažalost nije se to desilo ali sada ćemo na Marakani popraviti utisak", kazao je 28-godišnji Krstičić.

On je dodao da očekuje podršku navijača koji će im olakšati da dodju do pobede.

"Već smo pokazali protekle sezone da na našem stadionu možemo sve uz podršku navijača. Očekujem odličnu atmosferu, podršku sa tribina kakva je uvek na našim utakmicama, a siguran sam da će sve to doneti novu pobedu", kazao je Krstičić.

Revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona igraće se u utorak od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve