Nova vest
Fudbal

Petak, 13.07.2018.

09:19

Đukić: Nimalo laka pobeda, Šehović je bio odličan

Miroslav Đukić, trener Partizana, rekao je da ekipi nije bilo nimalo lako da dođe do pobede protiv Rudara u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Đukić: Nimalo laka pobeda, Šehović je bio odličan
Starsportphoto

"Pobediti u Evropi nije lako, pogotovo kada igrate u gosttima. Nije nimalo bilo lako, iako rezultat tako govori. Otvorili smo duel golom i onda je sve bilo lakše", rekao je Đukić.

Fudbaleri Partizana pobedili su na gostovanju Rudar u Nikšiću sa 4:0, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Đukiće je istakao da je veoma srećan zbog partije mladog Šehovića, koji ima samo 18 godina.

"Srećan sam zbog Šehovića, pošto je odigrao odličnu utakmicu. On ima tek 18 godina, ali je pokazao ozbiljnost . Izrasta u ozbiljnog igrača. Odigrao je defanzivu odlično, kao i u ofanzivi, u kojoj je namestio gol", kazao je Đukić i dodao:

"Mark Valijente i Gabrijel Enake su odigrali na nivou, a poznato je da nemaju ni 15 dana priprema i da im je potrebno još mnogo rada. Gomeš je dao gol i to je vrlo važno. Nikolić se dobro kretao, pomagao u sredini. Suma za sada igra na većem nivou nego prošle godine. Kretao se između linija, dao nam je mnogo pasova i krunisao dobru igru golom. Sasvim drugi Suma", kazao je Đukić.

Revanš meč na programu je u četvrtak u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve