Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.07.2018.

22:15

LŠ: Ludogorec 'brojao' do sedam, poraz Olimpije

Fudbaleri bugarskog Ludogoreca odlično su počeli kvalifikacije za Ligu šampiona i pobedili Krusejders iz Severne irske sa 7:0.

Izvor: LN

Autor: LN

LŠ: Ludogorec 'brojao' do sedam, poraz Olimpije
Photo by Daniel Mihailescu/EuroFootball/Getty Images

Ludogorec je postigao dva u prvom, a čak pet golova u drugom poluvremenu i ostvario najubedljiviju pobedu od svih ekipa u dosadašnjem delu kvalifikacija.

Marselinjo pogodio dva puta, Svjercok postigao het-trik, jedanput je bio precizan Keseru, a jedan pogodak je bio delo gostiju, koji su loptu poslali u svoju mrežu.

Olimpija iz Ljubljane poražena je na domaćem terenu od azerbejdžanskog prvaka Karabaga sa minimalnih 1:0.

Prvo poluvreme je bilo u egalu, bez golova, te je u drugom heroj gostiju bio levi bek Gerije golom u 79. minutu. Da stvar bude gora, Abas je šest minuta kasnije završio meč posle dobijanja direktnog crvenog kartona.

Kukeši iz Albanije i malteška Valeta odigrali su najdosadniji meč dana, meč bez golova, a i bez prilika i mnogo dešavanja.

Crvena zvezda je u toku dana remizirala sa Spartaksom u Letoniji, takođe bez ijednog postignutog gola, a u duelu potencijalnih protivnika crveno-belih u drugoj rundi kvalifkacija za LŠ Suduva je bila ubedljiva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve