Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.07.2018.

22:10

"Zvezda je u boljem položaju, ali imamo šanse"

Trener FK Spartaks Jurmala Aleksandar Grišin da je Crvena zvezda pokazala da je veoma dobar tim i da je rezultat utakmice pozitivan za letonski tim.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Foto: B92/Mlj

"Utakmica je bila veoma teška, naporno smo radili da bismo ostvarili dobar rezultat. Zvezda je veoma dobar tim, kontroliše loptu, a mi smo igrali tako da pokušamo da je zaustavimo i ugrozimo iz kontranapada. Imali smo jedan dobar momenat, ali lopta nije ušla u gol", rekao je Grišin na konferenciji za novinare u Rigi.

Spartaks je kao domaćin igrao nerešeno bez golova sa Crvenom zvezdom u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Nerešen rezultat je pozitivan za nas. Zvezda je kontrolisala loptu, tu je negativno za nas, moramo mi više da je kontrolišemo. Ponosan sam na svoj tim, Imamo veoma dobre šanse, ali moramo da priznamo da je Zvezda u mnogo boljem položaju. Idemo u Beograd sa pozitivnom mišlju i pokušaćemo da pobedimo. Rekao sam svojim igračima da su jednaki sa Zvezdinim, imaju po dve ruke i dve noge. Želimo da ostvarimo dobar rezultat u revanšu", kazao je Grišin.

Revanš će se igrati u utorak, 17. jula u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve