Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.07.2018.

20:37

"Pokušavam da objasnim saigračima šta nas čeka na Marakani"

Aleksandar Kosorić, fudbaler Spartaks Jurmale, rekao je da je prezadovoljan rezultatom protiv Crvene zvezde u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: PT

Autor: PT

Foto: B92/Mlj

"Prezadovoljni smo, hteli smo da odigramo prvi meč bez primljenog gola. Pokušali smo da se koncetrišemo na našu odbranu, znamo koliko su kvaliteteni. Uspeli smo da odolimo napadima, ovo je znas super rezultat", rekao je Kosorić posle utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su bez golova protiv Spartaksa u prvom kolu kvalifikacija za LŠ.

Fudbaler iz Bosne i Hercegovine kaže da pokušava da objasni fudbalerima šta ih očekuje na stadionu "Rajko Mitić".

"Sad naš čeka revanš gde će biti mnogo mnog teže. Pokušavam da objasnim fudbalerima šta nas čeka na Marakani, pošto oni nikad nisu igrali u takvim uslovima", kazao je štoper Spartaksa.

Kosorić ističe da se nada da će se navići brzo na ambijent.

"Iskreno se nadam da ćemo se navići, ali sam svestan da će biti jako teško. Videli ste ovde je porodična atmosfera. Neće biti sigurno lako snaći se prvih 15-20 minuta", rekao je on, a potom i zaključio:

"Oni su jako kvalitetni, to sam i govorio pre meča. Ovo je možda najjača Zvezda u poslednjih 15-tak godina, predvođeni su veoma dobrim trenerom. Svestan sam da je prva utakmica najteža, mislim da ovo za Zvezdu nije katastrofa i da će biti sve bolja i bolja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve