Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.07.2018.

16:23

Marota: "Operacija Ronaldo" počela dolaskom Kansela

Generalni menadžer Juventusa Đuzepe Marota izjavio je da je srećan zbog dolaska Kristijana Ronalda i otkrio da je "operacija" počela dolaskom Žoa Kansela.

Izvor: PT

Autor: PT

Marota:
Foto: Getty Images

''Veoma sam srećan zbog dovođenja Kristijana Ronalda. Sve je počelo kada smo završavali transfer Kansela, odnosno dogovarali se sa njegovim menadžerom Mendešom, koji je i Kristijanov menadžer. Kada smo sklopili taj posao, počeo sam da se raspitujem za Kristijana. Sada smo realizovali i njegov transfer'', izjavio je Marota za italijanske medije.

Kako je rekao, veliku zahvalnost za dovođenje najboljeg fudbalera sveta duguje kompletnoj upravi Juventusa.

''Moram ovom prilikom da se zahvalim svima u klubu jer smo zajedničkim snagama uspeli da obavimo veliki posao. Kristijano mi je rekao da je veoma srećan jer dolazi u jedan od najveć klubova na svetu. Takođe, već je izabrao kuću u kojoj će ziveti. Penthaus u samom centru Torina'', dodao je Marota.

Kristijano Ronaldo presao je u Juventus iz Real Madrida u transferu vrednom 105 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve