Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.07.2018.

17:14

"Stiže legija stranaca, ali to ne mora ništa da znači"

Trener Radničkog Nenad Lalatović nada se velikoj podršci na početku sezone jer samo uz pun stadion Čair ekipa može da pobedi Gziru.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: StarSport

Radnički će u četvrtak igrati protiv Gzire sa Malte prvu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Gzira je kvalitetan protivnik, legija stranaca, ekipa koja dve godine igra zajedno, uigran je tim, uigraniji od nas, ali to ne mora ništa da znači. Verujem, očekujem podršku navijača jer će nam biti neophodna da bismo bili moćan Radnički. Samo tako možemo da pobedimo", rekao je Lalatović pred početak sezone.

Lalatović je rekao da su pripreme dobro prošle, a da mu je žao zbog izostanka povređenog Siniše Babića, na koga neće moći da računa još tri nedelje. Potrebno mu je još jedno pojačanje, na mestu polušpica.

"Mnogo igrača je otišlo, tako da je moralo mnogo njih da se dovede. Došli su dobri i kvalitetni, ali me brine jer je to nov tim, treba vremena da se uigra i da to izgleda onako kako ja želim", kazao je Lalatović.

Radnički je beležio dobre rezultate tokom priprema, a Lalatović je naveo da to nije najbitnije, već igra, kojom još nije potpuno zadovoljan.

Utakmica između Radničkog i Gzire igraće se u četvrtak na stadionu Čair u Nišu od 21h. Revanš je sedam dana kasnije na Malti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve