Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.07.2018.

17:10

Stojković: Spremni smo da se pokažemo u najboljem svetlu u Rigi

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković kaže pred gostovanje u Rigi da je spremna i motivisana da se prikaže u najboljem svetlu.

Izvor: B92

Autor:B92

Stojković: Spremni smo da se pokažemo u najboljem svetlu u Rigi
Foto: StarSport

Srpski šampion igra sa letonskim prvakom Spartaksom u sredu (18h) u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Svi igrači se osećaju odlično, srećni smo što se vraćamo zvaničnim utakmicama. Imamo u ekipi nekoliko manjih problema sa povredama, ali siguran sam da ćemo izaći na teren u Rigi u najjačem sastavu. Maksimalno smo motivisani i spremni da se pokažemo u najboljem svetlu", rekao je Stojković.

Fudbaleri Zvezde igraju u sredu od 18 časova u Rigi protiv Spartaksa iz Jurmale, prvu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Naš stručni štab fantastično analizira protivnike, imamo sastanke na kojima se upoznamo sa protivnikom do najsitnijih detalja i to nam mnogo znači. Znamo da je ekipa Spartaksa fizički dobro pripremljena, jer kod njih prvenstvo već traje, ali verujem u svoje saigrače, znam da smo kvalitetan kolektiv i da ćemo motivisano ući u utakmicu".

Ekipa Vladana Milojevića pobedila je u svih šest prijateljskih utakmica u pripremnom periodu.

"To nam mnogo znači, posebno na psihološkom planu. Uvek je dobro kad se pobedjuje, dobre igre u pripremnom periodu daju dodatno samopouzdanje. Pokazali smo na delu koliko smo kvalitetno i predano radili i na Zlatiboru i u Austriji, tako da smo sada spremni za nove izazove".

Zvezda je u letnjem prelaznom roku dovela osmoricu novih fudbalera.

"Biće potrebno malo vremena da se svi potpuno uklope u naš sistem igre i da ispune sve ono što trener traži, ali za sada im odlično ide. Radi se o izuzetno kvalitetnim igračima koji su se zaista lepo uklopili. U našoj svlačionici uvek vladaju drugarstvo i dobro raspoloženje".

On je poručio navijačima da veruju u ekipu i da dolaze na utakmice u što većem broju, a da će igrači dati sve od sebe za svaku pobedu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve