Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.07.2018.

15:35

Zvezda potpisala profi ugovore sa 12 dečaka

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je profesionalne ugovore sa 12 fudbalera iz Omladinske škole kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda potpisala profi ugovore sa 12 dečaka
Foto: FK Crvena zvezda

Ugovore su potpisali devetorica fudbalera rođenih 2001. godine: Edin Ajdinović, Luka Velikić, Marko Dedijer, Njegoš Kupusović, David Milisavljević, Mirko Milikić, Nikola Savić, Nenad Adžibaba, Borisav Burmaz.

Trojica preostalih su dečaci iz generacije 2002: Miloš Pantović, Edvin Eleven i Aleksa Matić.

"Vaša obaveza je mnogo veća nego do sada, a kako i vaša tako i naša, jer čim treniramo profesionalce obaveza nas trenera je da i u radu i u ponašanju podižemo lestvicu nagore. Poznajem svu decu ovde, ali konkretno za generaciju 2002. koja je maltene napravljena prošle godine, uz ovz decu i Iliju Babića koji je ranije potpisao ugovor, mogu da kažem da postoji još 3-4 igrača za koje sam siguran da će sledeće godine u ovo vreme potpisati profesionalni ugovor", istakao je trener kadeta Slavoljub Đorđević za sajt kluba.

On je dodao i da mu je drago što se klub okrenuo deci, jer jedino tako Zvezda može da ima budućnost.

Novopečenim profesionalcima su čestitali strateg omladinaca Bratislav Živković i njegov pomoćnik Nikola Puača, kao i prvi trener Omladinske škole Nikola Jelić.

"Čestitao bih ovim dečacima na potpisivanju profesionalnih ugovora sa klubom. Takođe i vama, roditeljima, kao i trenerima koji svakodnevno rade sa njima i bave se vašom i našom decom. Naši dečaci su pre svega odricanjem, radom, ponašanjem došli do dana koji je za sve dečake koji počinju da treniraju fudbal san, a to je da potpišu profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom. Ovaj ugovor treba da vam bude podstrek da još više i jače radite kako biste došli do cilja kojem svi stremimo, a to je igra i igrači za prvi tim Crvene zvezde. Želim vam sreće i zdravlja i da što pre budete u prvom timu", rekao je Jelić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve