Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.07.2018.

13:09

Dva majstorska gola Ibre, Galaksiju bod: Bili smo loši

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović postigao je dva gola na utakmici LA Galaksija i San Hozea, ali je njegov tim na kraju osvojio samo bod.

Izvor: B92

Autor:B92

Dva majstorska gola Ibre, Galaksiju bod: Bili smo loši
Getty images

Dve ekipe su odigrale nerešeno 3:3, a Ibrahimović je pogodio već u prvom minutu utakmice za 1:0 kada je u mrežu zakucao loptu koju mu je glavom prosledio Pontijus.

Do isteka pola sata igre, pogodio je Alesandrini, a u 25. minutu je drugi gol, ovog puta iz slobodnog udarca dao Ibrahimović i Galaksi je vodio 3:1.

San Hoze je potom uspeo da se vrati pogocima Vaka i Vondolovskog koji je u 69. minutu postavio konačan rezultat.

"Morate da kritikujete jer kada je nešto loše, loše je. Moramo da se pogledamo u ogledalo i kažemo sebi da igramo loše. A kada je dobro, onda nam treba manje komplimenata. Ali kada pravimo tako početničke greške kao sada, trebalo bi pogledati unazad kako se ne bi ponavljale. Ipak, svi smo ljudi i to može svakome da se desi. Nadamo se da nećemo to ponavljati kao što sada radimo", rekao je posle utakmice Ibrahimović.

Galaksi je osmi na Zapadu u MLS ligi posle 16 odigranih utakmica, a San Hoze je u istoj konferenciji na poslednjem, 12 mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve