Nova vest
Fudbal

Subota, 30.06.2018.

09:23

"Srpski fudbal je izgubio važnog i dobrog čoveka"

Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela rekao je da je da srpski fudbal posle smrti Gorana Bunjevčevića izgubio važnog i dobrog čoveka.

Izvor: B92

Autor:B92

StarSport

"Bio je direktor omladinske škole i sarađivali smo godinu dana u Savezu, kada je došao na poziciju sportskog direktora, ja sam bio direktor mladjih reprezentativnih selekcija. Bunja je bio dobar čovek, odličan sportski radnik. Srpski fudbal je izgubio važnog čoveka, a pre svega dobrog čoveka", rekao je Mrkela novinarima.

Bunjevčević je umro u četvrtak u 46. godini, a biće sahranjen u subotu u 15.00 na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Tokom igračke karijere nastupao je za nekoliko beogradskih klubova, da bi od 1997. do 2001. bio član Crvene zvezde, čiji je bio kapiten. ;Igrao je za Totenhem i ADO Den Hag, a odigrao je i 16 utakmica za reprezentaciju Jugoslavije.

Poslednjih godina obavljao je funkciju sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije.

Mrkela je rekao da je igračima i svima u klubu teško pala smrt bivšeg igrača crveno-belih.

"On je Crvenu zvezdu zadužio na više načina, sigurno je da i ovi momci koji ga poznaju i koji su sa njim sarađivali u mlađim selekcijama, osećaju isto što i mi. Pamtiću ga kao igrača, reprezentativca i kao čoveka, nekoga sa kim sam sarađivao u dva navrata", naveo je Mrkela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve