Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.06.2018.

19:45

Partizan nadigrao Honved, Suma se možda isplati?

Fudbaleri Partizana savladali su mađarski Honved 2:0, u prvom test meču na pripremama u Sloveniji.

Izvor: AK

Autor: AK

Partizan nadigrao Honved, Suma se možda isplati?
Foto: FK Partizan

Crno-beli su slavili pogocima Sejdube Sume u 22. i debitanta Nemanje Nikolića u 61. minutu meča u Odrancima.

Dok je Suma sjajno reagovao na dubinski pas golmana Jovičića i preciznim udarcem sa 15-ak metara matirao golmana, Nikolić se predstavio "grobarima" fantastičnim lobom sa oko 20m.

Trener Partizana Miroslav Đukić je meč počeo u postavi: Jovičić – Vulićević, Miletić, Mitrović, Antonov – Zdjelar, Pantić, Janković, Suma – Nikolić, Rikardo.

Na poluvremenu je Kljajić zamenio Jovičića na golu, a od 62. minuta tim u polju činili su: Urošević – Ostojić, Miletić, Šehović, Jevtović, Kosović, Ivanović, Đerlek, Ožegović i Tavamba.

Đukić može biti više nego zadovoljan prvom proverom jer je njegov tim bio nadmoćniji od rivala iz Mađarske tokom svih 90 minuta, čak i nakon što je u 62. minutu promenio svih deset igrača u polju.

Nisu nastupili samo Saša Ilić, Zoran Tošić, te poslednje pojačanje Gabrijel Enake.

Partizan sledeći test meč igra u sredu protiv poljske Krakovije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve