Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.06.2018.

23:20

Milojević: Zadovoljan sam urađenim na Zlatiboru

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da su njegovi igrači u dobrom stanju došli na pripreme na Zlatiboru i da su one zbog toga bile "jače".

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević: Zadovoljan sam urađenim na Zlatiboru
StarSport

Zvezda se sprema za put u Austriju gde će uraditi drugi deo priprema za novu sezonu u kojoj ih čekaju kvalifikacije za Ligu šampiona i borba za odbranu titule u Superligi.

"Radili smo jako dobro i time sam veoma zadovoljan. Od prvog dana boravka na Zlatiboru imali smo naporne treninge, skoro bez pauze, konstantno smo bili u naporu. Igrači su došli na pripreme u dosta dobrom stanju, to su pokazali i testovi, pa smo mogli sebi da priuštimo visok režim treninga. U sredu su igrali utakmicu čisto da malo osete loptu, ali rezultat mi je u drugom planu. Zadovoljan sam prvom fazom priprema, sada odmaramo dan-dva, a onda krećemo za Austriju gde ćemo se pripremati kroz utakmice koje će biti dosta jake. Cilj je da se što bolje pripremimo za prvu utakmicu kvalifikacija", rekao je Milojević za sajt kluba.

Nije Milojević želeo da izdvaja bilo koga od fudbalera.

"Nikada nikoga ne izdvajam, to znate. Kao i kod svakih priprema, vidi se da igrači koji nisu igrali mnogo prethodne godine zahtevaju malo više vremena. Očigledno da im fali spremnosti, jer nisu bili u trenažnom i igračkom procesu. Igrači koji su izneli veliki deo tereta prošle godine su na zavidnom niovou fizičke pripreme što znači da su i radili tokom pauze, i to samo pokazuje da su ozbiljni i profesionalni. Takav nivo profesionalizma pokazaćemo i u Austriji, i trudićemo se da maksimalno iskoristimo drugu fazu priprema kako bismo spremno dočekali utakmice", kazao je Milojević.

Prvi protivnik Crvene zvezde u kvalifikacijama za LŠ je letonski Spartaks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve