Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.06.2018.

17:05

Janković, Zdjelar i Nikolić: 'Dupla kruna' je glavni cilj

Fudbaleri Partizana Saša Zdjelar, Marko Janković i Nemanja Nikolić poručili su da je glavni cilj u novoj sezoni osvajanje "duple krune".

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Janković, Zdjelar i Nikolić: 'Dupla kruna' je glavni cilj
Starsportphoto

"Kreće nova sezona, prošla je bila odlična i sve manje od toga biće neuspeh. Ipak, sada idemo što bolje da se spremimo, "dupla kruna" je cilj, ali je i Evropa bitna", rekao je Janković novinarima u SC Teleoptik.

Crnogorski reprezentativac priznao je da nema previše informacija o prvom protivniku Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope, iako je Rudar iz njegove domovine.

"Ne znam puno o Rudaru iz Pljevalja, znam neke igrače površno. Ima vremena da ih izanaliziramo. Favoriti smo, ali su to najteži mečevi i treba da se spremimo".

Vezista Saša Zdjelar veruje u uspešnu sezonu i povratak titule u Humsku.

"Ciljevi su uvek isti, "dupla kruna", dok je Liga Evrope postala obavezna. Sada je lakse, duže smo na okupu i znamo zahteve trenera Djukića", rekao je Zdjelar, koji je rekao da ne prati Crvenu zvezdu.

Pojačanje iz subotičkog Spartaka Nemanja Nikolić optimista je pred duel sa Rudarom.

"Rudar znam, igrao sam u Grblju i upoznat sam sa ekipama iz Crne Gore. Zaslužuju respekt, ali mi smo Partizan i optimista sam", poručio je on.

Nikolić je uveren da će moći da se izbori sa pritiskom igranja u Partizanu i da mu u prilagodjavanju puno pomaže Djordje Ivanović, koji je zimus isto prešao iz Spartaka.

"Postoji razlika izmedju Spartaka i Partizana u radu. Partizan je evropski klub, traže se visoki zahtevi... Nadam se da ću opravdati očekivanja, verujem u "duplu krunu" i grupnu fazu Lige Evrope", navodi Nikolić, uz reči da je Rikardo Gomeš odličan igrač i da dobro saradjuju.

Prvi meč izmedju Rudara i Partizana igra se u Pljevljima 12. jula, dok je revanš sedam dana kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve