Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.06.2018.

21:05

Zvanično – Siniša Mihajlović preuzeo Sporting

Siniša Mihajlović, srpski fudbalski trener, od sledeće sezone vodiće ekipu Sportinga iz Lisabona.

Izvor: LN

Autor: LN

Zvanično – Siniša Mihajlović preuzeo Sporting
Foto: Starsport

Mihajlović će sa Sportingom potpisati trogodišnji ugovor, objavio je taj klub u zvaničnom saopštenju.

Srpski stručnjak je u trenerskoj karijeri do sada vodio Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Torino i Milan, a jedno vreme bio je i prvi strateg nacionalne selekcije Srbije.

Sporting će naredne sezone igrati u Ligi evrope, drugom najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, a upravnici Sportinga su sigurni da je Miha pravi čovek za ovaj posao.

Javnost je začudilo dovođenje Mihajlovića iz razloga što uprava kluba dovodi trenera, a pre nekoliko dana je najavila moguće povlačenje sa svojih funkcija, usled nemira koji je nedavno zahvatio tu ekipu.

Naime, nekolicina igrača Sportinga je nedavno raskinula ugovor sa ekipom iz Lisabona, zbog problema sa huliganima koje su imali i nesposobnosti vođa kluba da stvari regulišu.

Ovo će Mihajloviću biti prvi 'izlet' u neku zemlju koja nije Srbija ili Italija, bilo kako igrač ili trener, sve od početka karijere kada je u hrvatskoj nastupao za Borovo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve