Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.06.2018.

18:00

Partizan u LE može na Crnogorce, Mađare, Letonce...

Poznati su potencijalni rivali vicešampiona Srbije u fudbalu Partizana u prvoj kvalifikacionoj rundi Lige Evrope.

Izvor: LN

Autor: LN

Partizan u LE može na Crnogorce, Mađare, Letonce...
Foto: Starsport

Partizan je povlašćen u žrebu za prvo kolo kvalifikacija, a naći će se u Grupi 7 žreba koji će biti održan 20. juna u Nionu, sa početkom od 13 časova.

Uz crno-bele od povlašćenih ekipa tu se još nalaze Slovan Bratislava (Slovačka), Kesla (Azerbejdžan), CSKA Sofija (Bugarska) i Rabotnički (Makedonija).

To znači da Partizan može da se sastane sa nekom od pet preostalih, nepovlašćenih ekipa, a to su – Milsami Orhei (Moldavija), Rudar Pljevlja (Crna Gora), Riga (Letonija), Honved (Mađarska) i Balzan (Malta).

Drugi srpski predstavnik Spartak Subotica je u Grupi 4 sa Gornikom (Poljska), Vardarom (Makedonija), Dinamo Minskom (Belorusija) i Budućnošću (Crna Gora), a potencijalni rivali su mu Pjunik (Jermenija), Zarija Balti (Moldavija), Kolrejn (Severna Irska), pobednik duela B36 Torshavn (Farska ostrva) – Sent Džozef (Gibraltar), te Deri Siti (Irska).

Treći naš tim u kvalifikacijama za LE Radnički Niš je u Grupi 8 sa Lehom (Poljska), Beitarom (Izrael), Levskim (Bugarska), Irtišom (Kazahstan) i Željezničarom (BiH), a potencijalni rivali su mu Čihura (Gruzija), Vaduz (Lihtenštajn), Narva Trans (Estonija), pobednik duela Cefn Druids (Vels) – Trakaj (Litvanija), Gandžasar (Jermenija) i pobednik duela Santa Hulija (Andora) – Gzira Junajted (Malta).

Utakmice prve runde kvalifikacija za LE zakazane su za 12, odnosno 19. jul 2018. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve