Meleg hoće kao Kanga: Zato sam uzeo broj osam

Novi fudbaler Crvene zvezde Dejan Meleg izjavio je da je želi da bude prava zamena za Gelora Kangu i da je upravo iz tog razloga uzeo broj osam.

LNIzvor: B92, Tanjug
Podeli
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Vezista, koji je u Crvenu zvezdu stigao iz turskog Kajzerija, priznao je da je i u poslednja dva prelazna roka bio blizu Marakane, ali da je sada bilo pravo vreme za transfer.

"Nadam se da ću uspeti da pokažem sav talenat. Prvi utisci su sjajni, većinu igrača sam poznavao i pre dolaska u Zvezdu, svi su me lepo prihvatili. Srećan sam sam stigao", rekao je Meleg

Meleg će pokušati da nadomesti odlazak Gelora Kange, pa je uzeo broj koji je Gabonac nosio u Zvezdi.

"Kanga je ostavio snažne utiske dok je bio u Zvezdi, ali spreman sam jer u suprotnom ne bih ni uzeo ovaj broj. Na meni je da radim i naporno treniram, a rezultat će doći. Ima vremena za mene da pokažem kvalitet", rekao je Meleg.

Meleg je poručio da ne želi da se vraća na loš period u Kajzeriju, u kome je odigrao samo četiri utakmice u Kupu, već da je isključivo fokusiran na Crvenu zvezdu.

Prema njegovim rečima voleo bi da mu se pridruži napadač Brage Nikola Stojiljković koji se nalazi blizu transfera u Crvenu zvezdu.

Fudbal