Fudbaleri Voždovca počeli pripreme za novu sezonu

Fudbaleri Voždovca počeli su pripreme za novu sezonu, predvođeni novim trenerom Brankom Vojinovićem.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"Voždovac je moja druga kuća, ambicija kluba su uvek visoke i da iz godine u godinu ovaj klub raste kako organizaciono, tako i takmičarski... Ključna reč u mom poimanju ove igre je ambicija. Velika ambicija, donosi odgovornost i disciplinu, a to su preduslovi da bi jedan tim rastao i da bi tim iz tog kvaliteta iznedrio kvalitetne pojedince, koji će raditi za dobrobit kluba", rekao je Vojinović.

Voždovac je prošlu sezonu u domaćem šampionatu završio na petom mestu na tabeli.

"Ovaj se tim neće mnogo promeniti u odnosu na prošlu godinu, imao je jednu izvanrednu sezonu, nadam se da ćemo i ove godine to ponoviti, ali i da ćemo otići stepenicu više. Igrački kadar poznajem odlično. Sa mnogo igrača sam već saradjivao, tako da period koji je obično problematičan za svakog novog šefa, za mene neće biti, zato što poznajem ekipu, poznajem sredinu i problema adaptacije za mene neće biti", rekao je Vojinović.

"Što se tiče igračkog kadra, biće promena. Medjutim, dobra stvar je za svakog trenera koji dolazi u novi klub je da ekipa već ima fizionomiju", dodao je Vojinović.

Fudbaleri Voždovca će dve nedelje trenirati u Beogradu, a zatim se sele u Sovenj Gradec.

"Tamo ćemo biti do 9. jula, jer bi liga trebala da počne 21. jula. U sklopu planiranog pripremnog perioda već imamo zakazanih pet utakmica, a jedna od interesantnijih je utakmica sa kineskim Jambienom u Staroj Pazovi", rekao je trener Voždovca.

Pripremama su se odazvali sledeći igrači:

Čupić, Knežević, Karadžić, Stojanović, Purtić, Blagojević, Mihajlov, Mirkailo, Pavlović, Petrović, Zlatković, Ćirković, Duronjić, Ješić, Mašović, Gavrić, Stanković, Stuparević, Srećković, Pavićević, Jovanović, Perović, Damjanović, Pavlovski, Milutinović, Maksimović, Avram, ali i kadeti Tešić, Vuković i Djordjević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.