Nova vest
Fudbal

Subota, 09.06.2018.

16:30

Murinjo pojačava napad – još jedan Srbin možda postane "Đavo"

Portugalski trener i menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo prati igru Vest Hemovog Marka Arnautovića koji je imao dobru sezonu u timu "Čekićara".

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Murinjo pojačava napad – još jedan Srbin možda postane
(Foto: Getty images)

Arnautović, Austrijanac srpskog porekla je bio neodređen u pogledu svoje budućnosti rekavši da "će se desiti ono što treba da se desi".

Murinjo je nedavno bio u Austriji da bi gledao ofanzivnog igrača u prijateljskom meču Austrije i Rusije pred Mundijal, što je dodatno pokrenulo priču o njegovom mogućem prelasku na Old Traford.

"Srećan sam svojim poslom, šta god da bude, biće. Nisam čuo ništa, zato o tome ne mogu da pričam. Jedina stvar koja me zanima je da sam dobrog zdravlja i da mogu da igram. Ugovor imam sa Vest Hemom i to je sve o čemo možemo da pričamo", rekao je Arnautović za Skaj Austriju.

Arnautović je predviđen kao zamena u slučaju da Marsijal ode iz kluba.

Glasina je bilo i da bi Junajted mogao da se pojača Mariom Mandžukićem pošto su Mandži izlazna vrata iz Juventusa otvorena.

Ipak, ako Mančester dovede Gareta Bejla iz Real Madrida ovog leta, malo je verovatno da će ijedan od dvojice spomenutih Balkanaca obući dres "Crvenih đavola" u naredna dva i po meseca.

Međutim, ako se priključi "Đavolima", Arnautović će pored Nemanje Matića biti drugi fudbaler srpskog porekla u timu Žozea Murinja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve