Nova vest
Fudbal

Petak, 08.06.2018.

17:18

Branko Vojinović novi trener Voždovca

Fudbalski klub Voždovac imenovao je danas Branka Vojinovića za novog trenera.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Branko Vojinović novi trener Voždovca
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Kako se navodi na klupskom sajtu, sportski sektor nije imao dilemu oko imenovanja Vojinovića koji je potpisao ugovor na godinu dana.

Vojinović je je taj klub predvodio u više navrata, u sezoni 2008-2009, a tako]e bio je i važan član u stručnom štabu Bratislava Živkovića 2015. i 2016. godine.

"Drago mi je da sam došao u klub koji iz godine u godinu napreduje u svim segmentima i kome je cilj da uvek bude bolji nego prethodne sezone. Došao sam u sredinu koja mi je poznata, koja nema problema i u kojoj se zna red. Na meni i ekipi je da svake godine napredujemo. Klub je prethodne sezone imao odličan rezultat i svestan sam očekivanja ljudi iz kluba i navijača. Cilj nam je svakako da budemo bolji nego prošle godine", rekao je Vojinović.

Fudbaleri Voždovca pripremaće se u Beogradu i Sloveniji za novu sezonu, a tokom priprema odigraće nekoliko prijateljskih utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve