Nova vest
Fudbal

Petak, 08.06.2018.

15:50

Gomeš: Čuo sam da je derbi jedan od najboljih na svetu

Partizan je i zvanično predstavio Rikarda Gomeša, napadača sa Zelenortskih Ostrva koji je rekao da je imao mnogo ponuda.

Izvor: B92

Autor:B92

Gomeš: Čuo sam da je derbi jedan od najboljih na svetu
StarSport

"Odlučio sam sa menadžerima da to bude Partizan, imajući u vidu kakav je to klub. Mnogo nam se dopao. Mislim da je ovo najbolja odluka, što se tiče razvoja", rekao je Gomeš novinarima na stadionu Partizana.

Ovaj 26-godišnjak je do sada nastupao za Nasional u Portugalu, a naveo je da je Partizan veoma poznat klub u Evropi.

Prošle sezone je dao mnogo golova za Nasional, a kako je rekao, nije postavljao ciljeve, ali da je spreman da da sve od sebe i u potpunosti doprinese Partizanu.

Pitanje da li je čuo za "večiti" derbi dočekao je osmehom i rekao: "Da, to je jedan od najboljih derbija sveta i već sam pogledao nekoliko snimaka toga. Nadam se da ću osetiti to što pre moguće i na terenu".

Kao jedan od motiva, naveo je osvajanje titule, s obzirom na to da do sada nije bio šampion sa nekim od svojih klubova, a igrao je za Varsim, Vitoriju Gimaraeš i Nasional.

Sportski direktor kluba Ivica Iliev poželeo je Gomešu sreću i da klubu donese mnogo radosti.

"Gomeš ima karakteristike koje su nam potrebne, on bi trebalo da bude bitan deo u našoj slagalici. Želimo samo da ponovi prethodnu sezonu u sledećoj", naveo je Iliev.

On je kazao da će biti dolazaka i odlazaka, ali "ne tako brzo kako bi želeo".

"Prelazni rok je usporen zbog Svetskog prvenstva, ali moramo da radimo brzo jer želimo da što pre imamo spremnu ekipu za početak sezone", kazao je Iliev.

Rikardo Gomeš je drugo pojačanje crno-belih, pošto je prethodno došao napadač Nemanja Nikolić iz Spartaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve