Nova vest
Fudbal

Subota, 02.06.2018.

18:20

Terzić: Zvezda je apsolutni šampion Srbije u fudbalu

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ocenio je da su selekcije tog fudbalskog kluba ove sezone zasluženo osvojile titule šampiona Srbije.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Terzić: Zvezda je apsolutni šampion Srbije u fudbalu
Starsportphoto

"Presrećan sam. Posle ovako lepog dana postali smo apsolutni šampioni Srbije u fudbalu. Sve selekcije od pionira, preko kadeta, omladinaca pa do seniora su apsolutno zasluženo osvojile titule šampiona i zaista je to fenomenalan osećaj. Čestitam svim navijačima Crvene zvezde i svima u omladinskoj školi koji su dali sve od sebe za sve ove titule. Zaista imamo mnogo razloga da budemo ponosni na ono što je urađeno", rekao je Terzić za klupski sajt.

Seniorski tim Zvezde je prošlog meseca osvojio šampionsku titulu u Super ligi Srbije, a danas je to pošlo za rukom omladinskoj i kadetskoj ekipi.

Omladinci su posle preokreta pobedili Partizan sa 4:3, dok je kadetima bio dovoljan remi 3:3 sa "večitim" rivalom, zbog boljeg medjusobnog skora.

"Već smo obezbedili plasman u Ligu šampiona kada su omladinci u pitanju, a čekaju nas kvalifikacije u seniorskoj konkurenciji. Verujem da ćemo nastaviti ovako da radimo i da će mnogo mladjih igrača koji su osvojili titule ove godine postati i deo seniorskog tima", dodao je Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve