Nova vest
Fudbal

Subota, 02.06.2018.

15:06

"U Zvezdi sam igrao šest derbija, nijedan nisam izgubio"

Omladinski fudbaleri Crvene zvezde neverovatnim preokretom protiv Partizana na stadionu Teleoptika (4:3) došli su do nove titule prvaka Srbije u svom rangu.

Izvor: LN

Autor: LN

Foto: crvenazvezdafk.com

Zvezda je na poluvremenu gubila 3:0, ali je u drugom uspela da postigne čak četiri gola i 'overi' titulu šampiona ispred prošlogodišnjeg šampiona Brodarca.

Luka Ilić, koji je zajedno sa bratom 2017. prodat Mančester sitiji, ali sad igra na pozajmnici u Zvezdi, rekao je da su on i njegovi saigrači preokretom pokazali "ko su i šta su".

"Nadam se da nisam pogrešio sa odlukom da igram, kao što nisam ni protiv Čukaričkog. Dao sam bukvalno poslednji atom svoje snage mojim igračima. Gubili smo 3:0, ali pokazali smo ko smo i šta smo. U Zvezdi sam četiri godine, igrao sam šest derbija, nijedan nisam izgubio, ne bih ga izgubio ni danas, prosto i jednostavno", rekao je Luka Ilić.

Zadovoljan je bio i trener šampiona Srbije u kategoriji Omladinaca Milan Lešnjak, koji je posle meča završio na ramenima svojih igrača.

"Momci su pokazali karakater. Mislim da u prvom poluvremenu nismo bili toliko gori da gubimo 3:0, ali u drugom su igrači dali maksimum i ja sam ponosan na njih", rekao je Lešnjar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve