Nova vest
Fudbal

Subota, 02.06.2018.

12:51

Nestvaran preokret Zvezde protiv Partizana za omladinsku titulu!

Fudbaleri Crvene zvezde novi su šampioni u omladinskoj konkurenciji posle nestvarnog preokreta u ‘večitom derbiju’ u poslednjem kolu.

Izvor: B92

Autor:B92

Nestvaran preokret Zvezde protiv Partizana za omladinsku titulu!
Starsportphoto

Zvezda je gubila od Partizana sa 3:0 na poluvremenu, ali je u nastavku uspela da preokrene i sa 4:3 potvrdi da je i u ovoj generaciji najbolja u državi.

‘Crveno-belima’ je bila potrebna pobeda da ne bi zavisili od drugoplasiranog Brodarca koji je gostovao Čukaričkom i posle prvih 45 minuta delovalo je da će tužni napustiti teren u Zemunelu.

Duel na Teleoptiku imao je ne baš prijatnu uvertiru – Zvezda je poslala molbu Partizanu da se zbog važnosti utakmica odigra u Humskoj, ona je odbijena, a neposredno pre početka navijači dva kluba su se sukobili, posle čega su dve osobe povređene.

Ekipa iz Ljutice Bogdana je završila takmičenje sa 76 bodova i 106 postignutih pogodaka, dok je prošlogodišnji šampion Brodarac ostao drugi sa 74.

Zvezda je od početka sezone bila na čelu tabele i potpuno zasluženo će igrati u Ligi šampiona.

Gosti su imali inicijativu od starta utakmice, ali je onda na scenu stupio Jovan Kokir, koji je doneo veliku prednost ekipi Žarka Lazetića. Namestio je jedan od dva pogotka Noviću, a onda u 44. minutu pogodio za ogromnih 3:0.

Činilo se tada da će izabranici Milana Lešnjaka posustati u poslednjem susretu, ali su se neverovatno vratili početkom drugog poluvremena – u periodu od 11 minuta Savić, Santrač i jedan odbrambeni igrač Partizana autogolom vratili egal.

Od tog trenutka krenuo je potpuni pritisak gostiju koji su preko Savića u samom finišu ostvarili veliki trijumf.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

146 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve