Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.05.2018.

13:46

Veljković: Doneo sam dobru odluku kada sam izabrao Srbiju

Fudbalski reprezentativac Srbije Miloš Veljković izjavio je da nije pogrešio kada je odabrao da igra za srpski državmi tim ispred švajcarskog, gde je rođen.

Izvor: LN

Autor: LN

Veljković: Doneo sam dobru odluku kada sam izabrao Srbiju
Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images

Veljković je odigrao jedan meč za reprezentaciju Švajcarske do 16 godina, ali je onda nastavio sa mlađim kategorijama Srbije.

"Napravio sam dobar izbor što sam odlučio da igram za Srbiju. Pokazalo se to u mlađim kategorijama sa osvojenim Svetskim i Evropskim prvenstvom i siguran sam da sam doneo dobru odluku", rekao je Veljković.

Kao predstavnik generacije koja je pre tri leta osvojila Svetsko prvenstvo u omladinskoj kategoriji veruje da će nastaviti kontinuitet uspeha i u A reprezentaciji.

"Imamo sjajne igrače. Moram da budem strpljiv i radim na treninzima i klubu. Radimo jako i treniramo i mislim da možemo da nastavimo kontinuitet iz mlađih kategorija. Moje nije da pričam, selektor odlučuje ko će ići u Rusiju", rekao je Veljković.

On je rekao da poznaje samo Brisa Emboloa iz reprezentacije Švajcarske i da se nije osvrtao na provokacije iz njihovog tabora i takođe istakao značaj pripremnih mečeva reprezentacije protiv Čilea i Bolivije.

"Mislim da imamo dobre lidere, pre svega Ivanovića, Kolarova, Matića i Tošića. Čile i Bolivija su slične Kostarici zbog čega su bitne ove dve utakmice u Austriji. Koncentrisani smo na obe", rekao je Veljković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve