Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.05.2018.

12:00

Stopama Džerarda – Frenk Lampard novi menadžer Derbi Kauntija

Legenda Čelsija i reprezentacije Engleske Frank Lampard zvanično je postao menadžer Derbi Kauntija, sa kojim je potpisao ugovor na tri godine.

Izvor:

Autor:

Stopama Džerarda – Frenk Lampard novi menadžer Derbi Kauntija
Photo by Bryn Lennon/Getty Images

"Uvek sam želeo da vodim klub sa velikom tradicijom i istorijom kao što je Derbi Kaunti, tako da je ovo velika prilika za mene", rekao je Lampard na predstavljanju.

Njemu je to prvi trenerski posao.

"Blisko sam sarađivao sa nekim od najboljih menadžera u ovom sportu i uveren sam u svoje sposobnosti. Znam da neće biti lako, nikad nije, ali se stvarno radujem izazovu", kazao je Lampard.

On je tokom igračke karijere 106 puta nastupio za reprezentaciju i ima 649 utakmica za Čelsi, čiji je i dalje prvi strelac.

Derbi je prošlu sezonu završio na šestom mestu na tabeli Čempionšipa, a u polufinalu plej-ofa za Premijer ligu eliminisan je od Fulama.

Lampard je na mestu trenera Derbija zamenio Garija Roueta koji je otišao u Stouk Siti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve