Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.05.2018.

09:40

"I mi Srbi volimo Istru"

Minule srede u Puli se igrala utakmica za popunu Prve Hrvatske nogometne lige, Istra 1961 - Varaždin (3:1), a u glavnoj ulozi bio je jedan Srbin.

Izvor: S.R.

Autor: S.R.

Foto: Starsport

Ali, ne na terenu, nego na tribinama.

Atmosfera na stadionu bila je izvrsna, prenosi "Index.hr", a više od 4000 navijača napravilo je pravi fudbalski spektakl. Veliki aplauz tribina "Alda Drosine" dobio je jedan navijač Istre koji se pojavio s transparentom na kojem je pisalo "I mi Srbi volimo Istru", sliku možete videti ovde.

Varaždinci su, inače, poveli u 10. minuti, a strelac je bio 22-godišnji Domagoj Drožđek, koji je godinu dana igrao za juniorsku ekipu dortmundske Borusije. Gosti su u prvom poluvremenu imali još dve šanse, ali Drožđek je pogodio stativu, a Golubar prečku. Istra je uspela da izjednači u 55. minuti iz prekida autogolom Golubara, devet minuta kasnije Aljoša Vojnović je preokrenuo na 2:1 za Istru. Pobedu je Goran Roce u 88. minutu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve