Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.05.2018.

10:20

Mitrović: Bio bih jako srećan da ostanem u Fulamu, ali videćemo

Aleksandar Mitrović, reprezentativni napadač Srbije, kaže da bi bio veoma srećan kada bi ostao u Fulamu.

Izvor:

Autor:

Mitrović: Bio bih jako srećan da ostanem u Fulamu, ali videćemo
Photo by Clive Mason/Getty Images

"Videćemo šta se događati, ali bih svakako bio veoma srećan da ostanem. Razgovaraću sa svojim agentom i sa klubom, pa ćemo videti", ne krije Mitrović.

Mitar, koji je tokom zime stigao u London na pozajmicu iz Njukasl Junajteda, postigao je 12 golova na 16 mečeva u dresu tima Slaviše Jokanovića, pomogavši timu da se kroz baraž posle četiri godine vrati u Premijer ligu.

"Imam nekoliko saigrača koji su u stanju da mi daju dobre lopte i zbog toga mi je mnogo lakše da postižem golova, a moram i da im se zahvalim zbog toga. Malo je vremena, a uspomena pregršt. Izgubio sam samo dve utakmice od kada sam stigao, a Fulam nije izgubio 23 duela zaredom. Zaista neverovatan period. Uživam i jako bih voleo da ostanem, ali sam i dalje igrač Njukasl Junajteda. Moram svakako da se vratim tamo i da vidim šta će biti", istakao je Aleksandar, koji sa 'Svrakama' ima ugovor na još dve godine, a one traže 25 miliona evra za njegovu slobodu.

Istovremeno, pored nekadašnjeg napadača Partizana, svakako najzaslužniji za veliki uspeh ekipe sa Krejvn Kotidža jeste i srpski menadžer.

"Slaviša je izvukao ono najbolje iz mene. Četiri fenomenalna meseca. Ne znam, možda sam u boljem fizičkom stanju nego u Njukaslu jer igram daleko više utakmica. Ovo su najbolji fudbal moje karijere, a velike zasluge idu i na račun stručnog štaba i saigrača, kao i svih u i oko kluba. Ponekad postignem gol, ponekad ne... Ljudi su tu da osuđuju i kritikuju, ali se ja ne tangiram – uvek dajem sve za pobedu i radim sve kako bih pomogao saigračima. U finalu sa Aston Vilom, nisam mogao da dišem od umora poslednjih dvadesetak minuta, kada smo ostali sa igračem manje, a delovalo mi je kao da su sati u pitanju".

Opšta očekivanja na Ostrvu su da će Jokanović uraditi sve kako bi Mitrović i u eliti predvodio napad njegovog tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve