Nova vest
Fudbal

Nedelja, 27.05.2018.

19:14

Egipat odahnuo, Salah objavio: U Rusiji ću vas učiniti ponosnim

Egipatski fudbaler Mohamed Salah veruje da će igrati na Svetskom prvenstvu u Rusiji, iako prve prognoze nisu obećavale da će se oporaviti.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Egipat odahnuo, Salah objavio: U Rusiji ću vas učiniti ponosnim
Foto: Gettyimages

Najbolji igrač u Engleskoj se povredio u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida posle duela sa Serhiom Ramosom polovinom prvog poluvremena kada je povredio rame.

Već u 30. minutu je morao van igre, Liverpul je kasnije izgubio 3:1, a nad sudbinom Salaha i igranja na Mundijalu je ostao znak pitanja.

"Bila je teška noća, ali ja sam borac. Uprkos svim prognozama, siguran sam da ću biti u Rusiji i sve vas učiniti ponosnim. Vaša ljubav i podrška mi daju svu snagu koja mi je potrebna", napisao je Salah na društvenim mrežama.

Po svemu sudeći nije doživeo tešku povredu ramena i možda će i biti spreman za nastup Egipta u Rusiji. Salahova selekcija prvu utakmicu igra 15. juna protiv Urugvaja, a u grupi je još sa Saudijskom Arabijom i domaćinom Rusijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve