Nova vest
Fudbal

Subota, 26.05.2018.

22:15

Spektakularne makazice Bejla u finalu Lige šampiona! (FOTO)

Fudbaler Real Marida Garet Bejl postigao je maestralan gol u finalu Lige šampiona makazicama sa 13 metara.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Spektakularne makazice Bejla u finalu Lige šampiona! (FOTO)
Getty images

Bejl je u 64. minutu vratio prednost Real Madridu koji je poveo u 51. golom Karima Benzeme posle katastrofalne greške golmana Liverpula Karijusa.

Liverpul je poravnao četiri minuta kasnije pogotkom Manea, ali u Madridu često osporavani Bejl odigrava najbolje kad je najpotrebnije njegovom timu.

Marselo sa leve strane ubacio desnom nogom, Bejl je bio leđima okrenut golu i podigao se tek toliko da zahvati makazice desnicom. Lopta je otišla visoko i lobovala Karijusa koji je u neverici samo mogao pogledom da isprati loptu u svoju mrežu.

Podsećamo, ovo nisu jedine makazice koje su igrači Reala postigli u nokaut fazi Lige šampiona. Kristijano Ronaldo je prethodno dao Juventusu u polufinalu.

Što se tiče Bejla, njemu ova magija nije jedini gol u finalu Lige šampiona. Jedan je postigao i protiv Atletiko Madrida u finalu 2014. godine za 2:1, kada je Real pobedio 4:1 posle produžetaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve