Nova vest
Fudbal

Subota, 26.05.2018.

20:46

Tošić: Navijam za Real, najbitnije da se Mažić pokaže dobro

Fudbaler Bešiktaša Duško Tošić rekao je da će u finalu Lige šampiona navijati za Real Madrid, ali da mu je bitnije da srpski sudija Milorad Mažić dobro sudi.

Izvor: B92

Autor:B92

Tošić: Navijam za Real, najbitnije da se Mažić pokaže dobro
Foto: B92 / Žikica Baboviæ

Real i Liverpul se sastaju na Olimpijskom stadionu u Kijevu i prošli su tri koraka dalje od Tošićevog Bešiktaša zaustavljenog u osmini finala Lige šampiona.

"Nažalost nisam daleko dogurao sa Bešiktašom, ali za taj klub i za Tursku je to veliki uspeh i samo igranje Lige šampiona – nešto najveće što možeš. Igraš i Svetsko prvenstvo i ta dva takmičenja su nešto što fudbalu daje neku draž i nema bolje od toga. Sam početak utakmice, bukvalno da se naježiš, neverovatan osećaj", kaže Tošić.

Prejak je za turski tim bio Bajern Minhen koji je u dvomeču slavio sa 5:0 i 3:1. Tošić smatra da je finale "kraljevskog kluba" i Liverpula zasluženo.

"Tu je i kolega (Nemanja) Matić, oni su isto dušli do osmine finala, tako da nisu daleko otišli kao ni mi, ali mislim da je zasluženo finale Real Madrid i Liverpul, da su dve najbolje trenutno ekipe u Evropi", dodaje Tošić koji otkriva da navija za Real Madrid, ali da mu je prioritet učinak jedinog Srbina na utakmici – arbitra Milorada Mažića koji sudi finale.

"Navijam za Real Madrid protiv bilo koje ekipe da igraju, ali iskreno da vam kažem najbitnije mi je da bude dobar fudbal i da Mažić bude na nivou, ko će da pobedi nije mi bitno", jasan je srpski defanzivac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve