Nova vest
Fudbal

Petak, 25.05.2018.

15:50

SL: Radonjić dominirao u aprilu i maju

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić izabran je za najboljeg igrača Superlige Srbije u aprilu i maju.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

SL: Radonjić dominirao u aprilu i maju
Starsportphoto

Radonjić je, u tradicionalnoj anketi Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost i emisije Total Soccer, dobio 58 bodova.

Fudbaler koji se našao i na spisku selektora Mladena Krstajića za Svetsko prvenstvo obeležio je april i maj sjajnim partijama i dao je ogroman doprinos stopostotnom učinku novog šampiona u plej-ofu Superlige Srbije.

On je najpre zablistao u "večitom" derbiju kada je lepim golom otvorio vrata ključnoj pobedi u borbi za titulu. Golgetersku seriju nastavio je na utakmicama protiv Čukaričkog, Spartaka, Vojvodine i Voždovca, što znači da je svih pet golova ove sezone postigao u trećem krugu šampionata.

Radonjić je osvojio duplo više poena od svog klupskog kolege Aleksandra Pešića, koji je u anketi zauzeo drugo mesto sa 27 bodova.

Treće mesto pripalo je Siniši Babiću iz niškog Radničkog (25 bodova), a medju najboljih pet našao se i Partizanov tandem Danilo Pantić (15) i Djordje Ivanović (12).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve