Nova vest
Fudbal

Petak, 25.05.2018.

14:18

"Pevci" poručili "Đavolima": Hoćete Tobija? Dajte Marsijala

Londonski Totenhem spreman je da proda belgijskog reprezentativca Tobija Aldervilda Mančester junajtedu, ali traži i Antonija Marsijala u paketu.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Getty images

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino je voljan da ostane bez igrača koji je veći deo sezone bio povredjen, ali je zatražio da odlazak Belgijanca ne bude ispod 80 miliona evra.

Junajtedu ide u prilog što Aldervildu ističe ugovor narednog leta i u Totenhemu nemaju mnogo prostora za kalkulacije s obzirom na to da je aktuelni prelazni rok da zarade na njemu.

Šanse za ostanak Aldervilda, koji je ove sezone sakupio svega 21 meč za londonski klub, su umanjene zato što su u Totenhemu odbili da mu produže ugovor po kojem je zahtevao povećanje nedeljne plate na dodatnih 170.000 evra.

Dugododišnji reprezentativac Belgije u Totenhemu je od 2015. kada je stigao iz madridskog Atletika, a prethodno je igrao i za Sautempton i Ajaks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve