Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.05.2018.

16:24

"Ne bih mogao da igram za Barsu, nemam njihov fudbalski DNK"

Fudbaler Real Madrida Kazemiro rekao je da nikada ne bi mogao da nastupa za rivala Barselonu, jer nije satkan od istog 'materijala' kao i oni.

Izvor: LN

Autor: LN

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Kazemiro se, pred finale Lige šampiona, osvrnuo na komentare koje mu je, još pre nekog vremena, uputila legenda Barselona Ćavi.

"On može da kaže šta god želi, ali ja sam u Realu već četiri godine i igrao sam u četiri finala Lige šampiona", rekao je Kazemiro.

Ćavi je januara 2018. u jednom intervjuu objasnio šta je mislio, da igrači Barselone razumeju igru drugačije od ostalih, ali da su fudbaleri nekih drugih ekipa, kao što je npr. Kasemiro, bolji u nekim drugim segmentima.

"U Barseloni mi razumemo fudbal kao koncept vremena i prostora, Buskets, Mesi i Iniesta ovime vladaju, oni uvek znaju šta da rade kada su sami, ali i kada su opkoljeni. Postoje veznjaci kao što je Kazemiro koji ovo ne kapiraju, ali priznajem da Buskets ne može da pokriva teren kao Kasemiro", rekao je Ćavi.

Brazilski reprezentativac se slaže sa izjavama nekadašnjeg fudbalera Barse, ali mu to ne smeta, jer je on veran Realu do samog kraja.

"Ne bih mogao da igram za Barselonu, nemam njihovu fudbalsku DNK, kao što Ćavi kaže. Ja sam uz Madrid do samog kraja", rekao je Kasemiro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve