Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.05.2018.

14:05

Adžić: Anderleht jer je 'kraljevski', pravi klub za mene

Dosadašnji igrač Crvene zvezde Luka Adžić rekao je da mu je čast što je postao igrač Anderlehta i da misli da je belgijski klub pravi za njegov razvoj.

Izvor:

Autor:

Adžić: Anderleht jer je 'kraljevski', pravi klub za mene
StarSport

"Gledajući srpske fudbalere koji su ovde nastupali, video sam da su svi imali dobar razvoj, tako da sam se odlučio baš za ovaj klub jer je 'kraljevski' i najveći u Belgiji. Mislim da je to pravi razvojni put za mene", rekao je Adžić i intervjuu za sajt Anderlehta.

Adžić je u Anderleht došao iz Crvene zvezde, sa kojom mu je isticao ugovor krajem godine, a šampionu Srbije pripašće samo 800 hiljada evra.

Mladi reprezentativac Srbije je naveo da je razgovarao sa srpskim igračima iz Anderlehta Lazarom Markovićem, Ivanom Obradovićem i Urošem Spajićem.

"Poželeli su mi sreću, rekli su mi sve najbolje o klubu, da je fantastičan za razvoj. Čast mi je što sam postao deo Anderlehta. Upućen sam u sve igrače koji igraju ovde, lično ih poznajem i rekli su mi sve najbolje o ovom klubu i drago mi je što ću ja nastaviti njihovim putem", kazao je Adžić.

Kao najveće kvalitete u svojoj igri, Adžić je naveo brzinu, dribling, igru jedan na jedan, završni pâs, slobodan udarac i još "dosta toga".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve