Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.05.2018.

12:00

Medojević: Povratak u Srbiju i potpis za Zvezdu nisu opcija

Nekoliko dana unazad sve glasnije se spekulisalo o dolasku Slobodana Medojevića u Crvenu zvezdu.

Izvor:

Autor:

Medojević: Povratak u Srbiju i potpis za Zvezdu nisu opcija
Photo by Oliver Hardt/Bongarts/Getty Images

Poslednje informacije govorile su da je sve dogovoreno i utanačeno, odnosno da je preostalo samo još da nekadašnji kapiten Vojvodine raskine ugovor sa Darmštatom i zaputi se za Beograd.

Međutim, Medojević se navodno oglasio na forumu navijača Voše, gde se pojavila slika prepiske sa nekim od navijača, istakavši da povratak u Srbiju i potpis za novog šampiona Srbije nisu opcija za njega.

"Svi moji dalji planovi su vezani za inostranstvo, povratak u Srbiju i Zvezdu nisu opcija za mene, uprkos svemu što se pisalo po medijima. Kroz neko vreme u budućnosti, ako me naravno budu želeli, nadam se da ću se vratiti u svoj klub – da uradim nešto što nisam uspeo pre nego što sam otišao u inostranstvo, a to je da osvojimo titulu. Veliki pozdrav za sve navijače Vojvodine“, napisao je navodno Medojević.

Medojević ima 27 godina, može da igra na više pozicija u odbrani i veznom redu, a nastupao je još i za Volfsburg i Ajtraht iz Frankfurta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve