Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.05.2018.

12:58

Lovren: Spreman sam da zaustavim Ronalda

Fudbaler Liverpula Dejan Lovren smatra da može da zaustavi igrača Real Madrida Kristijana Ronalda u predstojećoj finalnoj utakmici Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Lovren: Spreman sam da zaustavim Ronalda
Foto: Getty images

Finale Lige šampiona igra se u subotu od 20.45 u Kijevu, a očekuje se da će Lovren zajedno sa Virdžilom van Dajkom činiti par centralnih bekova koji će najviše čuvati Ronalda.

Ronaldo je ove sezone najbolji strelac Lige šampiona sa 15 golova, a Lovren je rekao da je svestan da samo timskom igrom Portugalac može da bude zaustavljen, ali da je on spreman za to.

"Za ovih 15 godina, Ronaldo svake sezone postigne više od 30 golova. Čak i kada ima lošu sezonu on postigne 30 golova, pa morate o tome da vodite računa. U Premijer ligi igramo protiv najboljih napadača sveta i znamo kako da se branimo kao ekipa. Naravno u nekim delovima utakmice biće 'jedan na jedan', biće teško, ali spreman sam za taj izazov", rekao je Lovren.

Navijači Liverpula uzdaju se u trio napadača, Mohameda Salaha, Sadia Manea i Roberta Firmina, koji su ove sezone u Ligi šampiona postigli 29 golova. Salah i Firmino postigli su 10, a Mane devet.

Mane je postigao golove u obe utakmice protiv Rome u polufinalu.

"Mislim da će biti još golova. Kao napadač, voliš da postigneš gol u svakoj utakmici i pomogneš ekipi. Sada nas čeka još jedna važna utakmica, pa što da ne pokušamo da damo sve od sebe i osvojimo trofej", rekao je Mane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve