Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.05.2018.

21:01

Unaj Emeri novi menadžer Arsenala

Unaj Emeri, dosadašnji trener Pari Sen Žermena, postaće novi menadžer Arsenala.

Izvor: B92

Autor:B92

Unaj Emeri novi menadžer Arsenala
Foto: Gettyimages

Ovu informaciju ekskluzivno je preneo "BBC" i Emeri će tako naslediti Arsena Vengera koji je otišao nakon 22 godine na klupi ’Tobdžija’.

Španskom treneru glavni protivkandidat bioje Mikel Arteta, koji je kao glavni uslov dolaska na "Emirejts" postavio potpunu autonomiju u transfer politici, što očigledno nije odgovaralo čelnicima kluba.

Podsetimo, zbog ovog razloga Arsenal je prekinuo pregovore sa Luisom Enrikeom, koji je zahtevao da ima ingerencuju u izboru igračkog kadra.

Emeri je najuspešniji deo karijere proveo u Sevilji sa kojom je osvojio tri puta uzastopno Ligu Evrope i igrao finale Kupa Kralja, a osim PSŽ-a vodio je i moskovski Spartak, Valensiju, Almeriju i Deportivo Lorku.

"BBC" piše da neće imati problem sa komunikacijom, iako ne priča tečno engleski jezik, kao i da se promocija očekuje tokom nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve