Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.05.2018.

14:20

Đukić: Imamo šansu da sezonu učinimo uspešnom

Trener Partizana Miroslav Đukić izjavio je da će crno-beli ukoliko osvoje Kup Srbije u sredu protiv Mladosti iz Lučana učiniti sezonu uspešnom

Izvor: B92

Autor:B92

Đukić: Imamo šansu da sezonu učinimo uspešnom
Foto: FK Partizan

"Svesni smo važnosti utakmice. Ulazimo ambiciozno jer bismo pobedom zaokružili uspešnu sezonu. Neće biti lako, očekuje nas težak posao, ali pokušaćemo da osvojimo Kup. Imamo šansu da turbulentnu sezonu učinimo uspešnom", rekao je Đukić.

Trener crno-belih navodi mane terena u Surdulici, ali ne traži izgovore, već se pita da li je odluka da se igra na njemu plod kontinuiteta ili nekog drugog interesa.

"Teren je mali, ali moramo se prilagoditi, nema kukanja ni jadikovanja. Svesni smo terena, ali nema izgovora. Ako je ideja da se igra u manjim sredinama, to bi trebalo da se radi u kontinuitetu, a sledeće godine ćemo videti da li će ga biti ili je iz nekog drugog razloga odabrana Surdulica".

Kako navodi, neće imati problem da poput Ivana Tomića pre dve godine pridje protivničkom igraču (Nemanji G. Miletiću prim. aut) i nagovesti da bi voleo da ga gleda u Partizanu.

"Uvek treba čestitati igraču koji dobro igra i ne bih imao problrm mu pridjem i kažem mu da bih voleo da ga vidim u Partizanu".

Utakmica finala Kupa izmedju Partizana i Mladosti igra se u sredu od 19 sati u Surdulici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve