Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.05.2018.

15:00

Lampard: Kejn je naš superstar

Frenk Lamapard, legenda Čelsija, polaže velike nade u napadača Totenhema Harija Kejna.

Izvor: PT

Autor: PT

Lampard: Kejn je naš superstar
Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Nekadašnji fudbaler "Plavaca" smatra da bi Kejn trebalo da dobije i kapitensku traku, pošto selektor "Gordon Albiona" Geret Sautgejt još nije saopštio je ko će biti predvodnik na Mundijalu.

"Džordan Henderson dokazao se kao odličan kapiten u Liverpulu, ali baš volim kako se Kejn ponaša i kontroliše na terenu", rekao je Lampard, a potom nastavlja:

"On je naš superstar u smislu šta je sve postigao u poslednje dve ili tri godine. Njegovi brojevi u tom periodu su u rangu sa najboljima na planeti i on je apsolutna zvezda ovog sastava".

Kejn je sezonu u Premijer ligi završio sa neverovatnih 30 golova na 37 odigranih mečeva. Ukupno je postigao 41 gol u sezoni 2017/2018.

"Takođe govorimo o dečku na kojeg možete da se oslonite, koji je odličan predstavnik, radi odlične stvari i postiže gomilu golova. On je naša amajlija", kazao je Lampard.

Svetsko prvenstvo na programu je od 14. juna do 15. jula, a Engleska igraće u grupi G sa reprezentacijama Belgije, Paname i Tunisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve