Nova vest
Fudbal

Subota, 19.05.2018.

23:24

Oven: Liverpul je snažan, ali Real ponovo osvaja LŠ

Nekadašnji fudbaler Liverpula i Reala Majkl Oven uveren je da će madridski tim pobediti Liverpul i odraniti trofej Lige šampiona u Kijevu.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Oven: Liverpul je snažan, ali Real ponovo osvaja LŠ
Photo by Claire Greenway/Getty Images

Legenda Liverpula, koja nije iskazala potencijal u Realu, očekuje spektakularno finale i mnogo golova 26. maja na Olimpijskom stadionu.

"Sastaće se dva različita stila. Liverpul igra dobro protiv velikana i voli da drži loptu i napada, mislim da će biti odlično finale sa mnogo golova. Real je favorit i uvek pobeđuje ono što mora... Već sam rekao ranije, opet će osvojiti Ligu šampiona", rekao je Oven za Marku.

Bivši reprezentativac Engleske, zaposlen na jednoj britanskoj televiziji, kaže da se u finalu sastaju ekipe po njegovoj meri.

"Liverpul je snažan, Real ima veliko iskustvo u ovakvim utakmicama i igrače koji rešavaju poput Ronalda, Iska... Podsećam da je Liverpul bio šampion Evrope 2005. godine, a sada ima jaču ekipu", dodao je svojevremeno najbolji fudbaler sveta.

Oven je ponikao na Enfildu, za osam godina dao je 158 golova za "crvene", pre nego što je 2004. prešao u Real Madrid, ali se tu zadržao samo jednu sezonu.

Posle loše godine u Madridu nije uspeo da se vrati u staru formu, zbog čega je imao slab učinak u Njukaslu, Mančester Junajtedu i Stouku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve