Nova vest
Fudbal

Subota, 19.05.2018.

22:43

Real ispustio 2:0 u gostima Viljarealu

Fudbaleri Viljareala i Real Madrida odigrali su nerešeno 2:2 u poslednjem kolu španske La Lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Real ispustio 2:0 u gostima Viljarealu
Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Real je u finišu susreta ispustio prednost od dva pogotka i tako na ne baš najbolji način završio turbulentnu sezonu u domaćim takmičenjima.

Garet Bejl i Kristijano Ronaldo doneli su ‘Kraljevskom klubu’ +2 u prvom poluvremenu, ali su Martines i Kastiljeho u nastavku izborili bod ‘Žutoj podmornici’.

Srpski reprezentativac Antonio Rukavina nije bio u protokolu za ovaj susret, a ekipa Zinedina Zidana moraće da popravi raspoloženje pred finale Lige šampiona sledeće subote.

Ekipa Zinedina Zidana je sezonu završila na trećem mestu na tabeli sa 76 bodova, 14 manje od šampiona Barselone, a dva manje od gradskog rivala Atletika.

Viljareal je peti na tabeli sa 61 bodom i plasirao se u grupnu fazu Lige Evropa.

Fudbaleri Sevilje pobedili su večeras na svom terenu Alaves sa 1:0, u utakmici a španskog prvenstva i obezbedili plasman u kvalifikacije za Ligu Evropa.

Jedini gol postigao je Visam Ben Jeder u 28. minutu.

Sevilja je osvojila sedmo mesto na tabeli koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa, ima 58 bodova, tri više od osmoplasiranog Hetafea, koji je kao gost pobedio Malagu sa 1:0. Alaves je 13. na tabeli sa 47 bodova.

Hetafe je pobedio Malagu golom Loika Remija u 73. minutu iz jedanaesterca.

Hetafe nije uspeo da se izbori za plasman u Ligu Evropa, a Malaga je kao poslednjeplasirana ispala iz lige sa osvojenih 20 bodova.

Đirona je kao gost pobedila Las Palmas sa 2:1, a ranije danas Selta je pobedila Levante sa 4:2, a Leganes je bio bolji od Betisa sa 3:2.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve