Nova vest
Fudbal

Petak, 18.05.2018.

15:33

Hart: Neću da vas lažem, osećam se uništeno

Trener fudbalera Engleske Geret Sautgejt objavio je spisak za Svetsko prvenstvo, a na njemu se nije našao bivši prvi golman reprezentacije Džo Hart.

Izvor: LN

Autor: LN

Hart: Neću da vas lažem, osećam se uništeno
Photo by Matthias Hangst/Getty Images

Hartu karijera već neko vreme ide nizvodno, s obzirom da je prvo proglašen viškom u Sitiju, onda poslat u Vest Hem na pozajmnicu, a sada ni oni ne žele da ga zadrže.

Ovo je samo još jedna od tužnih vesti u karijeri tridesetjednogodišnjeg Harta, koji za Engleze ima čak 75 nastupa.

"Neću da vas lažem, osećam se uništeno. Znam šta mogu da doprinesem timu, ali to je što je", rekao je razočarani Hart.

Džek Batland, Džordan Pikford i Nik Pouo su tri golmana koja će se naći u Rusiji, a niko od njih nije proveo sekundu na golu Engleske u prvi devet mečeva kvalifikacija za SP, jer je sve vreme branio Hart.

"Ovo je teško svariti, s obzirom da sam poslednje dve godine u jako teškoj situaciji. Ponosan sam što sam branio svaki minut u kvalifikacijama i što sam imao veliki značaj na taj ishod. Moji saigrači znaju da, iako neću biti tu, ću nositi svoju majicu Engleske kao navijač i da ću navijati za njih sve do samog kraja", rekao je član šampionske generacije Mančester sitija Džo Hart.

Geret Sautgejt je posle objave spiska izjavio da mu uopšte nije drago što je morao da otpiše Harta, ali da to ne mora nužno da znači njegovo opraštanje od nacionalnog dresa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve